Om Gitte Skov

For 6-7 år siden var mit liv et kæmpestort kaos. Mit parforhold sejlede, jeg var stresset, økonomien var ustabil og jeg var slet, slet ikke den person jeg ønskede at være.

Måske kender du det - at livet løber lidt afsted med en uden at man rigtig lige får taget en bevidst beslutning om hvordan kursen skal være? Og til trods for alle mulige gode intentioner, så ser livet bare overhovedet ikke ud som man drømmer om.

Sådan var det for mig dengang. Indtil jeg en dag besluttede mig for at vende alt på hovedet og gå mit liv igennem bid for bid indtil det matchede mine ønsker og drømme.

Det har taget både tid & energi. Selvfølgelig har det det. Men alternativet var et liv hvor jeg hverken var lykkelig, i balance eller overskud. Så for mig var det en No-brainer så snart beslutningen var taget. 

Og det er i virkeligheden nok det sværeste - det med at tage beslutningen. Min intuition havde larmet rigtig meget i mange år for at gøre mig opmærksom på at tingene ikke hang sammen, men jeg vidste ikke hvordan jeg skulle lytte. Lige indtil sommeren 2015 da jeg endelig hørte hvad den sagde. 

Jeg har ikke kigget mig tilbage siden, og udover at have skabt mig et helt andet, og ret så fantastisk liv, er det også blevet min levevej at hjælpe andre i den proces & det eventyr det er at finde vejen ud af hamsterhjulet og hen til det liv de ønsker sig og drømmer om. På en enkel og ligetil måde. 

Hvor man har hjertet og sig selv med i processen, og hvor det er okay at ting tager tid - der kan være ting i vores alle sammens liv der skal have tid til at hele op inden vi går videre i processen. 

Det skal der være plads til. Det er en del af eventyret der ikke kan udelades hvis man vil i mål med sine drømme. Og jeg føler mig uendelig privilegeret at være coach og mentor på den rejse - som jeg foreløbig har taget med 100+ skønne, og meget forskellige mennesker. 

Mine forløb og kurser har jeg skabt for at give dig en masse fede redskaber til at komme virkelig godt i gang med rejsen mod dine drømme - og rejsen mod at udvikle dig til lige præcis den version af dig du gerne vil være.

Rigtig god fornøjelse med det - og har du brug for støtte&sparring på DIN rejse, så fang mig på gitte@droemmelivet.dk, så kan vi tage en snak om hvordan jeg evt. kan hjælpe dig❤

Kærligst Gitte

Connection Coach & Mentor

Drømmelivet.dk