100 days, 100 % high vibe energy 💪

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Order summary

linus-nylund-JP23z_-dA74-unsplash

100 days, 100 % high vibe energy 💪

Dette fantastiske online forløb er for dig der har en eller anden form for ubalance i kroppen, eller som mærker en uforløst fornemmelse i kroppen om at du har noget i dig der venter på at blive foldet ud. 

Det kan være kroniske smerter & kronisk sygdom som fx. gigt, fibromyalgi, sclerose, migræne, hovedpine og alle andre slags smerter i kroppen, og så er det også for dig med stress, angst, depression og de udfordringer der hører dertil, som fx. koncentrationsbesvær, hukommelsesproblemer, uro, duffuse smerter, udfordringer ift. søvn, mangel på energi og overskud.

Eller det kan være for dig der alt for længe er gået på kompromis med drømmer, længsler og energi i dit liv, og føler at du på en måde lever et liv som du ikke selv har valgt - eller ihvertfald et liv som du ønsker dig mere og andet af end det er tilfældet lige nu💗 Og du bare ikke ved hvordan du får frigjort energien og potentialet der bor i dig.


Min baggrund som fysioterapeut kombineret med Energi healing  & Energi arbejde, Coaching & clairvoyance, har gjort mig i stand til at hjælpe et hav af mine klienter med netop disse problemstillinger.

De fleste forsøger at gøre forskellige tiltag uden at have fundamentet på plads, nemlig nervesystemet. Hvis du har lyttet til mine podcast episoder om selvhealing af smerter & sygdom ved du at det er altafgørende at dit nervesystem er i balance før det overhovedet giver mening at forsøge at gøre al mulig anden handling, og måske har du også på egen krop erfaret hvordan ellers gode intentioner og tiltag mislykkes uden du lige ved hvorfor.

Det samme gør sig gældende når vi lever ude af balance med vores værdier og drømme. Det frigør samme slags stresshormoner i kroppen, og tilgangen for at højne energien er den samme.

Programmet varer op til100 dage, og du kan enten følge det tempo, eller dit eget. Materialet har du livstidsadgang til, så der er god til til at bruge det til at skabe de tanker, vaner og handlinger der bringer dig de resultater du ønsker dig.

DKK 2,000
Total due DKK 2,000

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.