Manifestation Magic - Skab de resultater du ønsker🎉

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Order summary

fab-lentz-mRMQwK513hY-unsplash

Manifestation Magic - Skab de resultater du ønsker🎉

Lær at skabe resultater på kommando!

Det lyder helt ærligt både fedt & lidt for godt til at være sandt, ikk´?

Jeg har siden 2010 beskæftiget mig med personlig udvikling, både på et personligt plan & på et professionelt plan.

Jeg har en baggrund som fysioterapeut, kostvejleder & sundhedskonsulent, da jeg udvidede CV'et til også at omfatte coaching.

For jeg brænder ganske enkelt for at udbrede budskabet om, hvordan man så enkelt og ligetil som muligt bringer sig selv og sit liv fra hvor man står nu, til at skabe de resultater man drømmer om.

Principperne jeg deler med dig i onlinekurset hér, kræver ingen særlige forudsætninger.


Jo et åbent sind og ønsket om forandring. Ellers sker der ingenting. Til gengæld er der ingen grænser for hvad det er muligt at opnå for dig hvis du dedikerer tid og energi til processen.

Jeg har med stor succes lært mine klienter at anvende præcis de redskaber du lærer i kurset her til at skabe vægttab, rygestop, bedre deres parforhold og øvrige relationer, skabe sig en bedre økonomi, bedre selvværd, mindre stress, nye job, at starte selvstændig virksomhed op osv.

Og grunden til at det er muligt, er fordi de lærer at leve indefra og ud. Med en bevidsthed om hvordan man ønsker livet skal være og fokuserer på lige nøjagtig det. 


Du vil undervejs i de 5 moduler i kurset blive taget omhyggeligt igennem hvert step i processen, og vide præcis hvad du skal gøre hvornår og hvordan. Essensen er, at de ting du TROR på du er i stand til at opnå, dem ER du i stand til at opnå. 

Og når der er ting vi ikke tror på vi kan opnå (bevidst eller ubevidst), så lukker din hjerne ned for at se muligheder & løsninger, og så bliver livet lige præcis som det plejer at være. Og du ender med at nøjes med et resultat du dybest ikke ønsker dig, alene af den grund at du ikke ved hvordan du skal opnå det.

Nøglen til at skabe de resultater du drømmer om, den får du i kursets 5 moduler.


Hop ombord på kurset, sug al den her viden til dig jeg præsenterer for dig og omsæt den til handling. Så er din succes uundgåelig.



Du modtager login til kurset med det samme, og herefter har du  adgang i mindst 3 måneder - herefter er det bare at downloade det hele til din pc, så har du det hele til evigt eje. 



DKK 111
Total due DKK 111

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.